Aanmeldingen en inschrijvingen internaat

image_pdfimage_print

Het internaat Sint-Jozefscollege Aalst is verbonden aan de gelijknamige school. Dit houdt in dat we enkel nieuwe internen inschrijven wanneer zij ook wensen in te schrijven in onze school en wanneer ze instemmen met haar pedagogisch project en het internaatsreglement. Meer informatie betreffende de inschrijvingen in de school kan u hier vinden.

Op het internaat schrijven we zowel jongens als meisjes in en dit vanaf de leeftijd van 10 jaar (5de leerjaar).

Kandidaat-internen kunnen het hele jaar door aanmelden via bovenstaande link. Bij aanmelding worden uw gegevens opgenomen in onze lijst met kandidaten. U zal dan spoedig gecontacteerd worden door de internaatsbeheerder. Samen wordt gezocht naar een geschikte datum voor een kennismakend gesprek. Tijdens dit gesprek maken we tijd om elkaar beter te leren kennen en al uw vragen te beantwoorden omtrent onze internaatswerking. Na dit gesprek kunnen we eventueel overgaan tot een definitieve inschrijving.

Gelieve bij de inschrijving de identiteitskaart van de leerling mee te brengen, en voor het kennismakingsgesprek, indien mogelijk, het laatste rapport.

Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met de internaatsbeheerder (tel.: 053/60 58 69 of via e-mail: internaat@sjcaalst.be).

Scroll naar boven