Rondleidingen


Rondleidingen op internaat.

Iedereen die wil kennismaken met het leven op Internaat Sint-Jozefscollege Aalst, is van harte welkom. Hiertoe bieden wij twee mogelijkheden:

  1. Zowel de school als het internaat houden op zondag 04 maart 2018 hun opendeurdag, tussen 14u00 en 18u00. U kan op dit moment rondkijken in het internaat via een rondleiding en alle opvoeders zijn deze dag ook aanwezig om jullie vragen te beantwoorden. Zo is het ook mogelijk eerste kennismaking te hebben met de personen die uw kind(eren) eventueel zullen begeleiden.
  2. U kan tijdens de internaatsuren (bij voorkeur op woensdagnamiddag) een kijkje komen nemen binnen onze internaatsmuren, een blik werpen op het  internaatsleven zoals het is.

Wenst u een bezoek aan ons internaat,  dan kan u

  • een e-mail sturen naar internaat@sjcaalst.be waarin u uw persoonlijke gegevens vermeldt, alsook de datum en het uur waarop u graag langskomt
  • telefonisch contact opnemen met de internaatsbeheerder op nummer  0478 20 74 55 om een afspraak te maken.

Inschrijvingen

De inschrijvingen voor het eerste jaar starten op zaterdag 10 maart 2018. Instromers in het 2e tot het 6e jaar kunnen zich inschrijven vanaf 16 april 2018.
Hiertoe dient u, zoals hierboven vermeld, een afspraak te maken met de internaatsbeheerder. Wie zich na dit bezoek dadelijk wenst in te schrijven kan dat ter plaatse doen. U kan er ook voor kiezen om een kamer in optie te nemen. Op het moment dat de maximumcapaciteit is bereikt, vragen we u om uw optie al dan niet om te zetten in een inschrijving. Vanaf dan belanden alle nieuwe aanvragen op een wachtlijst, die wordt samengesteld op chronologische basis. Een inschrijving op ons internaat moet steeds worden voorafgegaan door een inschrijving op onze school.

Meer gedetailleerde informatie over de inschrijvingen in de school vind je hier.

Print Friendly, PDF & Email