Inschrijvingen


INSCHRIJVINGEN EERSTE JAAR

SCHOOLJAAR 2019-2020

Het internaat Sint-Jozefscollege Aalst is verbonden aan de gelijknamige school. Dit houdt in dat we enkel nieuwe internen inschrijven wanneer zij ook inschrijven in onze school en wanneer ze instemmen met haar pedagogisch project en het internaatsreglement.

Wij schrijven zowel jongens als meisjes in en dit vanaf de leeftijd van 10 jaar (5de leerjaar).

Kandidaat-internen kunnen het hele jaar door aangemeld worden (tel.: 0478/20 74 55 of via e-mail: internaat@sjcaalst.be). Bij aanmelding wordt er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek waarbij we tijd maken om elkaar beter te leren kennen en al uw vragen te beantwoorden omtrent het internaat. Daarbij peilen we naar uw verwachtingen en bespreken we opties.

Na dit intakegesprek kunnen verdere afspraken gemaakt worden over een definitieve inschrijving. Voor de definitieve inschrijving houden we uiteraard rekening met de chronologische volgorde van aanmelding.

Op de INFODAG van zondag 24 februari 2019 kunt u het internaat en de school bezoeken. Op die dag kunt u van 14.00 tot 18.00 u. kennismaken met leerkrachten, opvoeders, leerlingenbegeleiders, onze infrastructuur bezoeken, enz.

Vanaf zaterdag 16 maart 2019 staan de inschrijvingen voor de school open voor iedereen.

Gelieve bij de inschrijving de identiteitskaart, de SIS-kaart of de ISI+-kaart van de leerling mee te brengen, en voor het intakegesprek, indien mogelijk, het laatste rapport.

Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met de internaatsbeheerder (0478/20 74 55).

Print Friendly, PDF & Email